6 yıl önce işlenen Cahit Paslı ve eşi Hatice Paslı'nın cenazeleri, bölgede bulunan motosiklet şampiyonu Serkan Özdemir tarafından antrenman yaparken bulunmuştu. Yapılan ilk incelemede Cahit Paslı'nın (44) göğsünden, Hatice Paslı'nın (38) ise sırtından tüfekle yakın mesafe atışıyla vurulduğu belirlenmişti.

6 yıldır çözülemeyen cinayet Müge Anlı'nın programında yeniden gündeme geldi. Cenazeleri bulan Milli motosiklet şampiyonu Serkan Özdemir ile Müge Anlı'nın ekibinden Muhabir Pembe Koç olay yerinden motosikletten düşme canlandırması yaptılar. Canlandırmada motosikletten düştükten sonraki pozisyonlar ele alındı. Her iki düşme hamlesinde de motorun yolun ortasında kaldığı ve sürücünün kenara savrulurken, yolcunun motor hizasında durduğu görüntülendi. Cinayetten sonra Cahit ve Hatice Paslı'nın bindiği motosikletin yolun kenarında olması ise, Çifte cinayetteki Cahit Paslı ve Hatice Paslı'nın öldürüldükten sonra yolun kenarına taşınmış olabileceği şüphesi doğurdu.

Paslı Çiftinin Oğlu Canlı Yayına Katıldı

Çifte cinayetteki Cahit ve Hatice Paslı'nın oğlu Tolga Paslı stüdyoya gelerek programa katıldı. Kırklareli'nde vatan görevini yapan Paslı, askerliğini tamamladıktan sonra eve gitmeyerek Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı. Annesi ve babası öldürükten sonra iki kardeş kaldıklarını söyleyen Tolga Paslı, cinayetten sonra kardeşiyle kendisine amcası Mustafa Paslı'nın baktığını söyledi.

' İlk Ali Varçın'dan Şüphelendim'

Tolga Paslı, olay yaşandıktan sonra aklına cinayet şüphelisi olarak ilk Ali Varçın'ın geldiğini söyledi. Paslı, 'Dedikodular vardı. Hayvanların çalınması ile ilgili problemler vardı. Hepimiz Ali Varçın'dan şüphelendik ilk başta. Olaydan üç gün sonra kameralara yansıyan Halil Avcı'yı gördükten sonra onun üzerine şüphelendik. İfadelerinin de yalan olduğunu biliyoruz. ' dedi.

Yeni Gelişmeler Cinayeti Aydınlatacak Mı?

Öldürülen çiftin köylüsü, aynı zamanda çobanlık yapan Ergunç Güzel canlı yayında konuştu. Cinayet sabahı Hatice ve Cahit Paslı'nın öldürüldüğü bölgede görülen beyaz araç canlı yayında gündeme gelerek aracın içindeki Adnan Ekinci ve Halil Avcı şüpheleri üzerine çekmişlerdi. Bu şüpheler üzerine cinayet sabahı Oluklu mevkisinde Adnan Ekinci ve Halil Avcı'yla karşılaşan Ergunç Güzel'de kameralar karşısında konuştu.

Cinayet saati öncesi yol kenarında babasıyla oturduğunu söyleyen Güzel şunları ifade etti; ' 07:15-07:30 civarlarında Halil Avcı gil taksiyle geldiler. Altındaki araba beyazdı. İki kişiydiler. Halil teke istedi bizde teke yok dedik. Kısır keçi sordu ona da yok dedik. Ne yapacaklarını sorduğumuzda da keseceklerini söyledi. Sonra Cahitgil'in öldürüldüğü yere doğru gittiler.'

'Cinayetten 15 Gün Önce Yanıma Geldi'

Canlı yayında Hatice Paslı'nın kardeşi ve babası, Ergunç Güzel'in adını geçirerek bir iddia gündeme getirmişlerdi. Ergunç Güzel ise bu iddiayı doğrulayarak Ali Varçın'ın cinayetten 15 gün önce gece saat 03:00'te evine gelerek, adeta çiftin ölüm fermanını imzaladığını söyledi. Güzel, röportajında Varçın'ın kendisine gelerek Cahit Paslı'yı yaşatmayacağını, 25 hayvanını çaldığını ve çiftin yaşamayı hak etmediğini söylediğini iddia etti.

Halil Avcı Hakkında Büyük İddia

Ergunç Güzel'e gözdağı vermek için evinin orada ki ağaçların kesildiği, mallarını sattığını açıklayan Zihni Zor canlı yayında konuştu. Halil Avcı'nın Güzel'in evine gelerek tehdit ettiğini iddia eden Zihni Zor'un söyledikleri karşısında Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi. Müge Anlı'nın ' Ağaçlar cinayetten sonramı kesildi?' sorusuna cevap veren Güzel; ' Geçen arabaları takip ediyorum diye beni kaldırmak istediler. Beni gece evimde takip ettirdiler. Geceleri evime geldiler. Takip etmeye devam ediyorlar. Ekibiniz geldikten sonra yayına bağlanmadan önce Halil Avcı'nın akrabası, Mehmet Avcı'nın kızı Neslihan Avcı evimin penceresinin önüne geldi. ' dedi. Programın sonuna doğru gelişmeler gündeme düşerken 'Çifte cinayette katil kim ?' sorusuna bu bölümde de cevap bulunamadı.

Ekran başındaki izleyiciler ve Fethiye halkı Pazartesi günü saat 10:30'da başlayacak olan Müge Anlı İle Tatlı Sert programını merakla bekliyor.