Spor

Dinçel’in Fethiyespor’da 100 Maç Sevinci

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, lacivert beyazlı kulüpte 100’üncü resmi maçını geride bıraktı.

Teknik Direktör Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve Fethiyespor’un 2-0 kazandığı yeni Mersin İdman Yurdu maçı ile birlikte Fethiyespor ’da 43 galibiyet, 31 mağlubiyet ve 26 beraberlik kazandırdı. Fethiyespor’un haftalık basın toplantısı sırasında yardımcı hocalar tarafından hazırlatılan 100’üncü maç pastası alkışlar arasında getirilip sürpriz yapıldı. Dinçel, “Kendim hesaplamadım. Ama arkadaşlarımız bu sürprizi gerçekleştirdi. 2021- 2022 futbol sezonundan bu yana Fethiyespor’da güzel sonuçlara imza attık. Play- off şampiyonluğu da yaşayıp, 2’nci lige yükseldik.” ifadelerinde bulundu.

TFF 2. Lig kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, 100’üncü maçını geride bıraktı. Dinçel, Fethiyespor’a 100 resmi maçta 43 galibiyet, 31 mağlubiyet ve 26 beraberlik kazandırdı. Teknik Direktör Dinçel’e haftalık basın toplantısında yardımcı teknik kadro sürpriz yaparak üzerinde 100 yazılı 100’üncü maç pastası getirerek, duygusal anlar yaşattı.

“Yaşadığımız Şampiyonluk Vardı”

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada; “İnşallah nice 100 maçlara diyeceğim ama bu 100 maçlara gelene kadar uzun bir süreç geçti. Hep birlikte yaşadığımız bir şampiyonluk vardı. O maç gerçekten şehir, kulüp ve bizim için çok anlamlıydı. Ardından yeni bir yapılanma sürecinin içine girdik. Tekrar bir hedef kondu, uzun vadeli bir hedefti. Sayın Başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuz bu uzun vadeli süreçte bizlere inanıp güvendiler. Bu yolu beraber yürüyeceğiz diye karar aldılar. Bu süreci birlikte yürütüyoruz. İnşallah en önemli şu anda sorunlarımızdan biri olan stadyum sorunumuz çözülür ve hep birlikte tekrar 2. büyük hedefe ulaşırız. Buna inanıyorum. Doğru yolda olduğumuzu da sürekli sizlerle paylaşıyorum.” diye konuştu.