Fethiye TV
SON DAKİKA
Türkiye
16 Tem 2026, 15:30 20:14 Okuma: 1 dk

Akaryakıtta Çifte Zam Kapıda

Akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam daha kapıda. Edinilen bilgilere göre, 17 Temmuz 2026 Cuma gününden itibaren beklenen zamla birlikte motorinin litre fiyatına 3,10 TL, benzinin litre fiyatına ise 1,15 TL artış yapılması bekleniyor.

Esra Kapıcı
MUHABIR
Esra Kapıcı

Sürekli artan akaryakıt fiyatları, özellikle Fethiye ve Seydikemer'de ulaşımını kendi aracıyla sağlayan vatandaşların bütçesini her geçen gün daha fazla zorluyor. Araç sahipleri depolarını doldurmanın her geçen gün daha maliyetli hale geldiğini belirtiyor.

Akaryakıtta Çifte Zam Kapıda

"Zamlara Yetişemiyoruz"

Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle otomobilini satmak zorunda kaldığını söyleyen Aydın Şahin,

"Zamlara yetişemiyoruz. Asgari ücrete bakarken yakıtın bu kadar pahalı olması... Motora biniyoruz, arabaya artık binemiyoruz. Motor daha az yakıyor, motorla idare ediyoruz. Mazotlar yüzünden arabayı da sattık. İşte durum bu." ifadelerini kullandı.

Haberi Paylaş
Yalçın Restaurant Kayaköy reklamı