Deniz Ticaret Odası Seçimlere 2 Adayla mı Gidiyor?
İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’nde 3 Ekim 2026 Cumartesi günü yapılması planlanan seçimler öncesinde hareketlilik sürerken, başkanlık yarışındaki adayların son durumu merak konusu oldu.
Seçimler öncesinde mevcut Başkan İlkay Tugay ile adaylığını açıklayan Mehmet Eskici oluşturdukları ekipleri kamuoyuyla paylaşarak saha çalışmalarına hız verdi.
Ancak seçim sürecinde adaylığını duyuran Ali Somyürek’in henüz yönetim ekibini kamuoyuna açıklamamış olması ve saha çalışmalarına başlamaması dikkat çekiyor.
Somyürek’in diğer adayların aksine listesini henüz paylaşmaması, denizcilik camiasında ve seçimleri takip eden çevrelerde çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Liste hazırlayabilecek mi sorusu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.