Eğitim-Bir-Sen Muğla’da Delege Seçimleri Sürüyor
Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi’nin olağan genel kurul süreci öncesindeki delege seçimleri Fethiye ve Seydikemer’de devam ediyor. Üyeler, kurulan sandıklarda delege adayları için oy kullanıyor. Şube Başkanı Önder Uçak, tüm üyeleri sandığa davet etti.
Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi’nin olağan genel kurul süreci öncesinde ilçelerde gerçekleştirilen delege seçimleri devam ediyor.
Şube Olağan Genel Kurulu öncesindeki delege seçimleri Fethiye ve Seydikemer’de sürdürülüyor. Üyeler, kurulan sandıklarda oy kullanarak delege adayları arasındaki tercihlerini belirliyor.
Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, seçim sürecinin demokratik ve katılımcı bir anlayışla devam ettiğini belirterek tüm üyeleri sandığa davet etti.

Uçak yaptığı açıklamada, “Şube Olağan Genel Kurulumuzun önemli adımlarından biri olan delege seçimlerimizi, Fethiye ve Seydikemer ilçelerimizde demokratik ve katılımcı bir anlayışla sürdürüyoruz. Seçim sürecinde görev alan sandık görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm delege adaylarımıza başarılar diliyorum. Tüm üyelerimizi sandığa davet ediyor, teşkilatımızın iradesine katkı sunmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

