Fethiye Salı Pazarı’nda Turist Yoğunluğu
Fethiye’de her Salı kurulan semt pazarı, yerli halkın yanı sıra ilçeyi ziyaret eden yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Pazarı gezen turistler, özellikle taze meyve ve sebzeler, baharatlar ve yöresel lezzetlerin ilgilerini çektiğini belirtirken, pazarın çeşitliliği ve atmosferinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Fethiye Salı Pazarı’nda alışveriş yapan yabancı turistler, pazarda farklı ürünleri bir arada bulabildiklerini ifade etti.

Bazı turistler taze meyve, sebze ve baharatlara ilgi gösterirken, bazıları ise pazarın büyüklüğünden ve sunduğu ürün çeşitliliğinden memnun kaldığını söyledi.

“Farklı lezzetler ve baharatlı tatlar gerçekten çok lezzetli”
Türkiye’de farklı lezzetleri deneyimlemek için pazarı tercih ettiğini belirten Patrick Smith, “Türkiye’de farklı lezzetler bulmak için pazar harika bir yer. Farklı lezzetler ve baharatlı tatlar gerçekten çok lezzetli. Burada olmak bir zevk.” dedi.

“Burada yaşamak istiyoruz”
Fethiye’yi daha önce de ziyaret ettiğini belirten Mary Johnson ise pazardan ve bölgedeki yaşamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Johnson, “Burası gerçekten harika. Buraya iki yıl önce geldik. Burada kalabileceğimiz yerlere bakıyoruz. Burada yaşamak istiyoruz. Böylece lezzetli meyveler, sebzeler ve baharatları alabilirim. Baharatları seviyorum.” ifadelerini kullandı.

“Gerçekten büyük ve birçok şey satın alabilirsiniz”
Pazarın büyüklüğüne dikkat çeken Teresa Miller, “Patrick’e katılıyorum. Gerçekten büyük ve birçok şey satın alabilirsiniz. Harika.” dedi.
“Çok fazla çeşit var”
Salı Pazarı’nı ilk kez ziyaret ettiğini belirten Sofia Wilson, pazarda karşılaştığı ürün çeşitliliğinden memnun kaldığını söyledi. Wilson, “Pazara ilk kez geliyorum. Gelir gelmez arkadaşlarım bana yemek yedirdi ve çok lezzetliydi. Şimdi tezgâhlara bakacağız. Hangi meyve sebzeleri alacağımıza bakacağız. Çok fazla çeşit var. Taze meyveleri severim. Bugün baktığım yerlerden en kalitelisi burası. Pazarın geri kalanını görmek için sabırsızlanıyorum çünkü 5 dakikadır buradayız.” diye konuştu.

“Şimdiye kadar bulunduğum en büyük pazar”
Pazarın büyüklüğünden etkilendiğini belirten Elizabeth Brown, “Şimdiye kadar bulunduğum en büyük pazar. Evet, burası harika.” dedi.

“Daha sessiz olursa daha fazla insan alışveriş yapabilir”
Pazarın genel atmosferini beğendiğini ancak satıcıların yüksek sesle seslenmesinin dikkatini çektiğini ifade eden Michael Bell, “Burası güzel ama satıcılar alışveriş yaparken bağırıyorlar. Daha sessiz olursa buradan daha fazla insanlar dolaşabilir ve satın alabilirler.” dedi.

“Pazar gayet iyi”
Pazarın büyüklüğünü ve atmosferini beğendiğini belirten David Wizard ise, “Bence pazar gayet iyi. Oldukça büyük ve hoşuma gitti.” ifadelerini kullandı.

Fethiye Salı Pazarı, sunduğu ürün çeşitliliği ve yöresel lezzetleriyle yabancı turistlerin de ziyaret ettiği önemli noktalardan biri olmaya devam ediyor.