Fethiyespor Altyapısı, Amatör Kulüplerle Bir Araya Geldi
Fethiyespor Altyapı Akademisi yöneticileri, Fethiye’de faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin temsilcileriyle kahvaltı organizasyonunda buluştu.
Fethiyespor Altyapı Akademisi yöneticileri Harun Reşit Yiğit ve Ramazan Göktepe, Kulüp Müdürü Ebru Yavaşoğlu Özmen ve altyapı direktörleri, Fethiye’de faaliyet gösteren amatör kulüplerin yetkilileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Fethiye futbolunun gelişimine katkı sağlanması, amatör kulüpler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve altyapı çalışmalarında dayanışmanın artırılması konuları ele alındı. Fethiyespor çatısı altında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilen organizasyonda, bölge futbolunun gelişimi için ortak hareket etmenin gerekliliği vurgulandı.
MUSTAFA CEVİZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kahvaltı organizasyonunun ardından katılımcılar, Fethiyespor A Takım Teknik Sorumlusu Mustafa Ceviz’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ceviz’e yeni görevinde başarılar dilendi.





