Mont Ve Pantolon Hırsızlığı Kamerada: İngiliz Turist Şüpheli Yakalandı
Marmaris’te bir iş yerinin önündeki stanttan mont ve pantolon alınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen İngiliz vatandaşı turist kısa sürede yakalandı. Şüpheli, olay sırasında alkollü olduğunu ve hırsızlık amacı taşımadığını öne sürdü. İş yerinin zararının karşılanmasının ardından serbest bırakıldı.
Olay, 4 Ekim 2026 tarihinde Marmaris’te meydana geldi. Bir iş yerinin önündeki stantta satışa sunulan 1 mont ve 1 pantolonun kaybolması üzerine iş yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbarın ardından Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki ve iş yerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden ürünleri aldığı değerlendirilen kişinin İngiliz vatandaşı bir turist olduğu belirlendi. Kimliği tespit edilen şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü.

“Hırsızlık amacıyla yapmadım”
Emniyette ifadesi alınan şüphelinin, olay sırasında alkollü olduğunu ve mont ile pantolonu hırsızlık amacıyla almadığını söylediği öğrenildi. Şüpheli, olayın alkollü olması nedeniyle yaşanan bir yanlışlıktan kaynaklandığını savundu.
İş yerinin uğradığı maddi zararın şüpheli tarafından karşılanmasının ardından, emniyetteki işlemleri tamamlanan turist serbest bırakıldı.