Fethiye TV - Fethiye Haberleri
SON DAKİKA

Şehit Polis Tayfun Baş’ın Hatırası Fidanlarla Yaşatılacak

Muğla'da 14 Haziran 2026'da şehit olan Polis Memuru Tayfun Baş'ın anısını yaşatmak için Düzen mevkiinde hatıra ormanı oluşturuldu. Törende fidanlar toprakla buluşturuldu.

Muğla’da, 14 Haziran 2026’da şehit olan Polis Memuru Tayfun Baş’ın hatırasını yaşatmak amacıyla Hatıra Ormanı oluşturuldu. Düzen mevkiinde düzenlenen ağaç dikim töreninde fidanlar toprakla buluşturularak şehit polis memurunun aziz hatırasının gelecek nesillere aktarılması amaçlandı.

Muğla’da şehit Polis Memuru Tayfun Baş’ın anısını yaşatmak için Düzen mevkiinde Hatıra Ormanı Ağaç Dikim Töreni düzenlendi.

14 Haziran 2026 tarihinde şehit olan Tayfun Baş’ın hatırasını gelecek nesillere aktarmak amacıyla gerçekleştirilen törende fidanlar dikildi. Etkinlikle vatan sevgisinin ve çevre bilincinin güçlendirilmesi, gelecek nesillere doğa sevgisinin aktarılması hedeflendi.

Toprakla buluşturulan fidanlarla şehit polis memurunun aziz hatırasının yaşatılmasına katkı sunulması amaçlanırken, oluşturulan hatıra ormanının çevre bilincinin gelişmesine de katkı sağlaması hedeflendi.

Şehit Polis Tayfun Baş’ın Hatırası Fidanlarla Yaşatılacak
Haberi Paylaş
Yalçın Restaurant Kayaköy reklamı