Ercan Torunoğulları’ndan Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’na Ziyaret
AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Ercan Torunoğulları, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş ile bir araya geldi. Görüşmede Fethiye’nin temel sorunları, esnafın talepleri ve turizmin 12 aya yayılması ele alındı.
AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Ercan Torunoğulları, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi’ni ziyaret ederek oda yönetimiyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında ilçenin ekonomik ve turizm alanındaki öncelikli konuları değerlendirildi.

Toplantının gündeminde Fethiye’nin temel sorunları, esnaf ve sanatkarların beklenti ve talepleri, turizmin 12 aya yayılması ve villa turizminin geleceği yer aldı. Görüşmede, ilçenin turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve esnafın yaşadığı sorunların çözümüne yönelik konular üzerinde duruldu.

“Fethiye İçin İş Birliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş, ziyaretinden dolayı Ercan Torunoğulları’na teşekkür ederek Fethiye’nin gelişimi ve esnafın sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Demirtaş, Fethiye’nin ihtiyaçlarının karşılanması, esnaf ve sanatkarların taleplerinin ilgili mercilere iletilmesi ve turizmin yıl geneline yayılması amacıyla tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini belirtti.

