FTSO Başkanı Kemal Hıra, Mazbatasını Aldı
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Hıra, mazbatasını alarak görevini resmileştirdi. Hıra, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, Fethiye’nin tarım ve turizm alanlarında gelişmesi için çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.
FTSO Başkanı Kemal Hıra, yoğun geçen çalışma döneminin ardından mazbatasını aldı. Göreve geldikleri andan itibaren yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirten Hıra, çeşitli organizasyonlar ve etkinlikler nedeniyle mazbata töreninin gecikmeli gerçekleştirildiğini ifade etti.

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ”
Mazbatasını almasıyla birlikte seçim sürecinde elde edilen sonucun resmiyet kazandığını belirten Kemal Hıra, süreç boyunca kendisine destek veren çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Törene katılan arkadaşlarına teşekkür eden Hıra, hava şartları nedeniyle daha geniş katılımlı bir organizasyon düzenlemek istemediklerini dile getirdi. Önümüzdeki süreçte çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurgulayan Hıra, Fethiye’nin tarımı ve turizmi başta olmak üzere ilçeye katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışacaklarını kaydetti.

“HİÇBİR MAZERETİMİZ YOK”
Göreve başlamalarının ardından çeşitli alanlarda farkındalık oluşturacak çalışmalar için harekete geçtiklerini belirten Hıra, bu çalışmaların detaylarını ilerleyen süreçte kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.
Fethiye’nin gelişimi için yoğun bir çalışma dönemi geçireceklerini ifade eden FTSO Başkanı Kemal Hıra, destek veren herkese teşekkür ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
