AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, Fethiye’de gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda teşkilat çalışmaları, yatırımlar ve seçim süreci değerlendirildi.
Fethiye’de düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantısına, AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör katıldı. Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. İl Başkanı Güngör, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, AK Parti Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Durukan ve partililer tarafından karşılandı.
“Teşkilatlarımız Sahada Aktif Çalışıyor”

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, teşkilat çalışmalarına dikkat çekerek katılımcılara teşekkür etti. Sarıhan, Muğla’nın 13 ilçesinde teşkilatların aktif şekilde saha çalışması yürüttüğünü belirterek, Fethiye’deki yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldiklerini ifade etti.
“13 İlçede Eş Zamanlı Çalışma Yürütüyoruz”
AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör ise Danışma Meclisi toplantılarının düzenli olarak gerçekleştirildiğini belirtti. Güngör, gün boyunca Muğla’nın farklı ilçelerinde programlar yürüttüklerini ifade ederek, “13 ilçemizde eş zamanlı istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz” dedi.
“Fethiye’ye Özel Önem Veriyoruz”
Fethiye’ye ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Güngör, yaklaşan seçim sürecine de değindi. Güngör, hedeflerinin seçimlerde başarı elde ederek bunu Cumhurbaşkanı’na hediye etmek olduğunu ifade etti. Konuşmasında Kurban Bayramı’na da değinen Güngör, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.







