Muğla 2. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden ve çıktığı üç karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmeyen Arsaspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sezonun başından bu yana ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken ekip, ligin iddialı takımları arasında yer alıyor. Bu hafta sonu kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Arsaspor, Pazar günü saat 15.30’da Köyceğiz’de Dörtyıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Arsaspor taraftar desteğiyle sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

"Hayali Gerçeğe Dönüştürdük"
Arsaspor Kulüp Başkanı Süleyman Topuz, takımın kuruluş sürecine ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 2024 yılında kurulan kulübün büyük bir emek ve tutkuyla bugünlere geldiğini belirten Topuz, "Arkadaşlarla turnuvalar düzenlerken, neden kendi spor kulübümüz olmasın dedik ve bu hayali gerçeğe dönüştürdük. Takımımızı ve yönetimimizi oluşturduk, üç haftadır da çok iyi bir performans sergiliyoruz" dedi.
“Hedefimiz Şampiyonluk!”
Başkan Topuz, takımın gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, "Güzel bir takım kurduk. Hem Arsalı hem de Fethiye’deki esnaflarımız sağ olsun, maçlarımıza ilgi gösteriyorlar. Şu sıralar yoğun iş temposu nedeniyle katılım biraz azalsa da desteğin giderek artacağını düşünüyorum. Hedefimiz şampiyonluk! Şu anda namağlup lideriz ve bu çizgide ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.
"Bu İşler Kalabalıkla Daha Güzel Oluyor"
Pazar günü oynanacak zorlu mücadele öncesinde taraftarlara çağrıda bulunan Süleyman Topuz, Arsaspor’a daha fazla destek beklediklerini söyledi. "Bu hafta sonu önemli bir maçımız var. Pazar günü saat 15:30'da Köyceğiz’de oynayacağız ve inşallah galibiyetle döneceğiz. Tüm futbolseverleri Arsaspor’a destek olmaya davet ediyoruz. Hem maddi hem manevi desteklerini bekliyoruz. Biliyorsunuz, bu işler kalabalıkla daha güzel oluyor. Bu yüzden taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.





