Fethiye Bahar Beach’teki düğün töreninde davetlileri Günser – Ahmet Atmaca ile Aynur - Ufuk Karadon çiftleri karşıladı. Düğünde nikahı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kıyarken, genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca nikahı kıydıktan sonra genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Düğün töreninde genç çift arkadaşları ve davetlilerle pistte bol bol oynayıp, dans ederken, geleneksel pasta ve takı töreni de gerçekleştirildi. Gelin ve damat masaları dolaşıp davetlilere düğün törenlerine katıldıkları için teşekkür ederlerken, düğün törenine büyük ilgi oldu.
Genç çift geç saatlere kadar eğlenirken, gazetemiz olarak Duygu ve Eren Karadon çiftine ‘Ömür Boyu Mutluluklar’ diliyoruz.




Atmaca Ve Karadon Ailelerinin En Mutlu Günü
Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca’nın kızı Diyetisyen Duygu Atmaca ile İnşaat Mühendisi Ufuk Karadon’un oğlu Müteahhit Eren Karadon’un düğün törenine yoğun ilgi oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
Müebbet İle Yargılandı, 15 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
Fethiye’de Karagedik’te Yol Çöktü: İki Aracın Lastiği Patladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Yılbaşı Hediyesi Kabul Etmeyecek
Fethiye’ye 1 Milyarlık Kruvaziyer Limanı Planlanıyor
Fethiye’de Başkan Soydemir’e Esnaftan Güçlü Destek
Fethiye Devlet Hastanesi Kantin İhalesi 1 Yıllığına 70 Milyon TL’ye Verildi