Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCG Burakreis (S-359) denizaltısı ve TCSG-911 Sahil Güvenlik Botunu gün boyu ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Fethiye İskelesi’nde denizaltını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar çok uzun kuyruklar oluşturdu. Güneşli ve sıcak hava altında denizaltıyı ziyaret edip gezebilmek için saatlerce beklediler. Kadın erkek çoluk çocuk çok sayıda vatandaş denizaltına girebilmek için sabırla beklediler. TCG Burakreis ve TCSG-911'deki yetkililer ziyaretçilere ülkemizin deniz güvenliğini sağlama ve denizaltı harekâtlarına yönelik görevleri hakkında bilgi sunarak, Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarının çalışmalarını yakından tanıttılar.
Cumhuriyet'in 101. yılına özel olarak düzenlenen bu etkinliğe katılan vatandaşlar, “Gerek denizaltımız gerekse sahil güvenlik botumuz şanlı ordumuzun son teknolojiyle donatılmış haliyle göğsümüzü kabarttı.” ifadelerini kullandılar.
Burakreis Denizaltısı Ve Sahil Güvenlik Botuna Fethiye’de Büyük İlgi
Fethiye'de Cumhuriyet Bayramı nedeniyle TCG Burakreis (S-359) denizaltısı ve TCSG-911 Sahil Güvenlik Botu Fethiye İskelesi’nde vatandaşların ziyaretine açıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

Fethiye’de 40 Kaçak Villaya 5 Milyon 757 Bin 200 TL Ceza!

Saklıkent Kanyonu’nda Yaralanan 3 Yaşındaki Yamaç’tan Acı Haber Geldi

Karaçulha TOKİ Konutlarında Sona Geliniyor

Saklıkent’te Başına Taş Düşen 3 Yaşındaki Yamaç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

32 Yaşında Vefat Eden Fethiyeli Polis İçin Tören Düzenlendi

İtalyan Milyarderin Helikopterli Lüks Yatı Air Fethiye’de