Büyük heyecana sahne olan müsabakalar sonucunda Alaçat Ortaokulu, rakiplerini geride bırakarak turnuvanın şampiyonu oldu. Öğrencilerin hem sportif becerilerini sergilediği hem de dostluk bağlarını güçlendirdiği organizasyon, izleyenlerden de büyük beğeni topladı.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon Alaçat Ortaokulu kupasını, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur ile turnuvanın sponsoru merhum Muhtar Osman Uçar’ın oğlu Yunus Uçar’ın elinden aldı. Törende duygusal anlar yaşanırken, rahmetli Osman Uçar, bir kez daha saygı ve özlemle anıldı.

Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (9)Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (8)Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (7)Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (6)Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (5)Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (4)Çaykenarı Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası (3)