Likya İş İnsanları Derneği (LİİDER) tarafından Fethiye Jiva Beach Resort’da düzenlenen programa Ekonomist Murat Sağlam katıldı. LİİDER üyelerine sürekli değişkenlik gösteren ekonomi modelini anlatan Sağlam, ekonomik kriz ve yatımlarla ilgili konuştu. Whatsapp Image 2025 07 25 At 15.55.09 (Copy)
Yoğun katılımın olduğu programa iş insanları ve LİİDER üyeleri katılım gösterdi. Likya İş İnsanları Derneği Başkanı Volkan Büber, bu tür finansal etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti. Büber, Ekonomist Murat Sağlam’a ve üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Whatsapp Image 2025 07 25 At 15.59.22 (1) (Copy)

“Etkinliklerimizi Geleneksel Hale Getireceğiz”

Likya İş İnsanları Derneği Başkanı Volkan Büber, “Derneğimiz çatısı altında Murat Bey gibi değerli bir ekonomisti ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onun sayesinde bu etkinliklerimizi geleneksel hale getireceğiz. Geçen sene yaptığımız toplantımız çok verimli geçmişti. Verdiği değerli bilgilerle birçok iş insanımız kendi yatırımlarını ona göre yönlendirdi. İş hayatını koruma altına aldı. Yine değerli bilgilerini bizlerle paylaşacaktır” dedi.

Whatsapp Image 2025 07 25 At 15.55.10 (Copy)

“Hem Dünya Genelinde Hem De Türkiye’de De Çok Şeyler Değişecek”

Ekonomist Murat Sağman ise yaptığı açıklamada, “Likya İş İnsanları Derneği’ne tekrar beni davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’de ki gündem ekonomi yönünden hiç değişmiyor. Geçtiğimiz toplantının üzerinden 1,5 yıl geçti ama o zamandan bu zamana çok şey değişti. Önümüzdeki süreçte de hem dünya genelinde hem de Türkiye’de de çok şeyler değişecek. O yüzden bu toplantıların faydalı olacağını düşüyorum” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2025 07 25 At 15.55.15 (Copy)