Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Fethiye’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Salı Pazarı’nda esnafla buluştu. Sabahın erken saatlerinde pazar alanına gelen Karaca, tezgâhları tek tek gezerek pazarcı esnafıyla sohbet etti, yaşanan sorunları ve talepleri dinledi.
Fethiye’nin en yoğun alışveriş noktalarından biri olan Salı Pazarı’nda esnafın ilgisiyle karşılanan Karaca, sektörün mevcut durumu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Esnafın beklentilerini not alan Karaca, çözüm noktasında gerekli girişimlerin sürdürüleceğini ifade etti.
Pazar ziyaretinin ardından Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Karaca, burada da oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Kahvaltı programına; Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş ile çok sayıda yönetici katıldı.
Karaca, ziyaretlerin ve istişarelerin devam edeceğini belirterek Fethiye’de gördüğü ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.







