Kuruluşundan bu yana hızlı bir şekilde büyüyerek Türkiye genelindeki Galatasaray taraftar dernekleri arasında ilk üçe girmeyi başaran Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği, yeni yönetimiyle yoluna devam edecek. Ümit Yahya Gürsoy başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Halef Savukduran, Cihan Yüreğil, Selim Dikmen, Ayşegül Sönmez, Feridun Dönmez, Suat Demirel, Salih Çetinel ve Şerif Karayazı yer aldı. Genel kurulda ayrıca denetim kurulu, disiplin kurulu ile asil ve yedek delegeler de belirlendi.

“Bu Görevin Ne Kadar Sorumluluk Taşıdığını Biliyoruz”

Yeni başkan Ümit Yahya Gürsoy yaptığı açıklamada, “Geçmiş dönemde birlikte çalıştığım tüm arkadaşlara ve derneğe emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu görevin ne kadar sorumluluk taşıdığını biliyoruz. Genç ve enerjik bir kadroyla çok güzel projelere imza atacağız. Bizim için eski-yeni ayrımı yok, hep birlikte daha iyiye ulaşmak için çalışacağız. Emrecan Arıkan da onursal başkan olarak her zaman yanımızda olacak. Galatasaray sevgisiyle büyüyen bir nesil olarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Yönetim kurulu listesi şu şekilde; Whatsapp Image 2025 05 24 At 17.07.16Whatsapp Image 2025 05 24 At 17.06.04Whatsapp Image 2025 05 24 At 17.06.04 (1)Whatsapp Image 2025 05 24 At 17.06.04 (2)Whatsapp Image 2025 05 24 At 17.06.04 (3)