Fethiye’de hava sıcaklığının 8, deniz suyu sıcaklığının 19.3 derece ölçüldüğü öğrenilirken, tüm yurtta ve bölgede kötü hava şartlarının oluşmasına rağmen Fethiye’de yaşayan 61 yaşındaki Mehmet Şah Aksoy, Çalış Plajı’nda öğle saatlerinde deniz keyfi yaptı.
Hastalanmamak için yılın 10 ayı hemen her gün denize girdiğini söyleyen Mehmet Şah Aksoy, olası büyük dalgalara karşı simitle denize açılırken, yaklaşık yarım saat yüzme keyfi çıkardı. Aslen Muş ilinden olduğu öğrenilen, Mehmet Şah Aksoy, ‘’Hava aslında soğuk değil, deniz de ılık. Fethiye’nin havası çok güzel, 10 ay her gün denize girerim. Üşümemek için denize giriyorum, girmediğim zaman üşüyorum. Fethiye cennet gibi bir yer. Emekliyim, burada yaşıyorum. Herkese kış ayında da denize girmeyi tavsiye ediyorum. Hasta olmamak için bilhassa denize girmek şart. ‘’ifadelerini kullandı.
Fethiye’de Aralık Ayı Sonunda Deniz Keyfi
Tüm yurtta ve Fethiye’de soğuk hava etkisini gösterirken, Çalış Plajı’nda bir vatandaş, aralık ayı sonunda deniz keyfi yaptı.
Yorumlar
Trend Haberler
Fethiye 2. Etap Sahil Bandındaki İşletmelerin Geleceği Belirsiz
Seydikemer'de Siyanür Vakası TBMM Gündeminde
Fethiye'de Yayla Lezzetlerinin Sunulduğu Kermese Yoğun İlgi Oldu
Fethiye’de Cherry Rüzgarı Esecek
Fethiye’de Minibüs Devrildi: 7 Kişi Hafif Yaralandı
Fethiye’de Geleneksel Noel Pazarı Renkli Görüntülere Sahne Oldu




