Fethiye’de Berberlere Pazar Günü Çalışma İzni
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, 2026-2027 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla berber esnafına yönelik önemli bir duyuruda bulundu.
Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla Fethiye’de berber esnafının 13 Eylül 2026 Pazar günü işyerlerini açarak hizmet verebileceği bildirildi.
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş tarafından yapılan açıklamada, “Fethiye’mizin değerli berber esnaflarının dikkatine! 2026-2027 Eğitim ve Öğretim başlangıcı dolayısıyla 13 Eylül 2026 Pazar günü işyerlerinizi açarak halkımıza hizmet verebilirsiniz” ifadelerine yer verildi. Demirtaş, açıklamasının sonunda berber esnafına hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.