Fethiye TV - Fethiye Haberleri
SON DAKİKA

Özel Harekât Destekli Operasyonda 2 Firari Yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.D. ve İ.E., saklandıkları prefabrik eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Yağma ve dolandırıcılık gibi suçlardan aranan iki firari, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Muğla’nın Datça ilçesinde, haklarında toplamda onlarca yıllık kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari, Özel Harekât polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı. Çeşitli suçlardan aranan A.D. ve İ.E.’nin bir prefabrik evde saklandıkları tespit edilirken, gözaltına alınan iki hükümlü işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Prefabrik Evde Saklandıkları Belirlendi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü, Özel Harekât Şube Müdürlüğü ile Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanması için ortak çalışma yürüttü.

Yapılan çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan A.D. ve İ.E.’nin Datça’daki bir prefabrik evde saklandıkları belirlendi. Adrese Özel Harekât polislerinin desteğiyle operasyon düzenleyen ekipler, iki firariyi yakalayarak gözaltına aldı.

Kesinleşmiş Hapis Cezaları Bulunuyordu

Yakalanan A.D.’nin yağma, nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından toplam 31 yıl 50 ay 69 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

İ.E.’nin ise bilişim sistemleri ile banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan toplam 29 yıl 85 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki hükümlü, cezaevine gönderildi.

Haberi Paylaş
Yalçın Restaurant Kayaköy reklamı