Programda konuşan Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşen Eroğlu, KETEM’in hizmetlerini kesintisiz sürdürdüğünü belirterek mobil aracın sürece önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Fethiye’de Mobil Kanser Tarama Aracı Hizmete Başladı (6)

Eroğlu, “KETEM olarak zaten görevimizi sürdürüyoruz. Tırımız da ilk kez hizmet vermiyor ancak bu araç kanser taraması ve mamografi cihazı bulunan bir tır. Kendi mamografi cihazımız arızalanınca ilimiz tarafından bu araç ilçemize konuşlandırıldı. Tırda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Mobil tarama aracının, arıza giderilene kadar Fethiye’de vatandaşlara hizmet sunmaya devam edeceği öğrenildi.

Fethiye’de Mobil Kanser Tarama Aracı Hizmete Başladı (4)Fethiye’de Mobil Kanser Tarama Aracı Hizmete Başladı (3)Fethiye’de Mobil Kanser Tarama Aracı Hizmete Başladı (2)