Dernek Başkan Yardımcısı Serhat Yazıcı tarafından yapılan açıklamada, 23 Şubat 2026 tarihinde Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe – Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Başkan Özkan Hırçın’ın yaptığı değerlendirmelerin ülke gündeminde yer aldığını belirtilerek, konunun Fethiyespor ile ilgisinin bulunmadığı ifade edildi.

Açıklamada, Hırçın’ın söz konusu ifadelerinin taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin aldığı sonuca yönelik bir sitem taşıdığı, yerel basında yer alan “istifa etsin” çağrılarının üzüntüyle karşılandığı belirtildi.

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Serhat Yazıcı, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Sevgili Fethiyeliler ve Fethiyespor’a gönül vermiş renkdaşlarımız.

23.02.2026 tarihinde gerçekleşmiş olan Süper Lig takımları Fenerbahçe -Kasımpaşa spor kulüpleri arasında oynan futbol müsabakası sonrası Dernek Başkanımız Sn. Özkan Hırçın bir takım açıklamalarda bulunmuş ve kısa sürede yaptığı açıklama ülke gündeminde yer almış ve ses getirmiştir.

Dernek başkanımızın açıklamaları taraftarı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün aldığı kötü sonuca sitem amacı taşımaktadır. Konunun Fethiyespor ile ilgisi bulunmamaktadır. Dernek Başkanımızın yaptığı açıklamalara istinaden Fethiye’deki yerel basınımızda yer alan “istifa etsin“ çağrısı bizleri derinden üzmüştür ve bu haberin Başkanımızı itibarsızlaştırma politikası olduğunu düşünmekteyiz. Yönetim Kurulumuzun Başkanımız Özkan Hırçın’a desteğimiz tamdır ve istifası söz konusu olmayacaktır.

Başkan Özkan Hırçın’ın Fethiyespor’umuz, derneğimiz ve Fethiye’deki bilimum sivil toplum kuruluşları ile sosyal yardımlaşma konuları ile ilgili destekleri bilindiği üzere dünden bugüne kesintisiz devam etmiştir, etmeye de devam edecektir.’’