Fethiyesporfest kapsamında altyapı sporcularının gelişimi için düzenlenen 'Fethiyesporfest Kulüpler Birliği U-12 Futbol Turnuvası' sona erdi. Turnuvada birinciliği Fethiyespor kazanırken, Menteşeoğluspor ikinci, Alfaspor ise üçüncü oldu.
Dereceye giren takımlara ödülleri, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş tarafından takdim edildi. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm takımları ve sporcuları tebrik ederek, “Dereceye giren takımlarımızı ve bütün sporcularımızı kutluyoruz. Bu tür etkinlikler altyapı sporcularımızın gelişimi için çok önemli” dedi.


Fethiyesporfest U-12 Futbol Turnuvası’nda Şampiyon, Fethiyespor
Genç yeteneklerin buluştuğu turnuvada Fethiyespor birinci, Menteşeoğluspor ikinci, Alfaspor üçüncü oldu. Sporculara ödülleri Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş takdim etti.
Yorumlar
Trend Haberler
Müebbet İle Yargılandı, 15 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
Fethiye’de Karagedik’te Yol Çöktü: İki Aracın Lastiği Patladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Yılbaşı Hediyesi Kabul Etmeyecek
Fethiye’ye 1 Milyarlık Kruvaziyer Limanı Planlanıyor
Fethiye’de Başkan Soydemir’e Esnaftan Güçlü Destek
Fethiye Devlet Hastanesi Kantin İhalesi 1 Yıllığına 70 Milyon TL’ye Verildi
