Fethiye, sağlık alanında yeni bir merkezle daha güçlendi. Uzun yıllar İstanbul’da mesleki ve akademik çalışmalarını sürdüren Fizyoterapist Muhammet Tahir Zeytincioğlu, doğduğu topraklara dönerek kendi sağlık meslek hizmet birimini Fethiye’de faaliyete geçirdi.

Taşyaka Mahallesi, Baha Şıkman Caddesi No:68 adresinde hizmete başlayan merkez, modern fizyoterapi uygulamaları ve kişiye özel tedavi yöntemleriyle dikkat çekiyor. Kliniğinde; bel-boyun fıtığı tedavisi, kayropraktik uygulamaları, çene eklem ve diş sıkma problemleri, migren, sporcu yaralanmaları, omurga sağlığı, fasial tedavi ve kırık sonrası rehabilitasyon gibi birçok alanda profesyonel hizmet veriliyor.

Açılış törenine Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Veli Uysal, Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kurucu Başkanı ve Başkan Adayı Harun Sağır ile çok sayıda davetli katıldı. Dualar eşliğinde kurdele kesilerek merkezin açılışı yapıldı.

“Fethiye’ye Bilgi Ve Birikimle Dönmek Benim İçin Gurur Verici”
Açılışta konuşan Fizyoterapist Muhammet Tahir Zeytincioğlu, İstanbul’daki mesleki deneyimini memleketine taşımaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Zeytincioğlu, “İstanbul’dan geliyorum, aslen Fethiyeliyim. 2016 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’da hem çalışma hem de eğitim hayatımı sürdürerek kendimi geliştirmeye devam ettim. Şimdi ise doğduğum topraklarda hizmet verebilmek benim için büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.

“Farkımız Özel Tedavi Tekniklerimiz”
Zeytincioğlu, kliniğin en önemli farkının uyguladıkları özel tedavi yöntemleri olduğunu belirterek, “Kliniğimizde farklı tekniklerle hizmet veriyoruz. Özellikle ‘Fasyal Manipülasyon’ tekniğini uyguluyoruz. Bu yöntem, ağrının kaynağına odaklanan manuel bir tedavi şeklidir. Hastadan detaylı bir hikâye alındıktan sonra kapsamlı bir analiz yapılır, ağrının asıl kaynağı belirlenir ve tedavi doğrudan bu noktaya uygulanır. Böylece bazen ağrının hissedildiği bölgeden farklı bir noktada çalışarak kalıcı sonuçlar elde etmek mümkündür.” dedi.

“Fasyal Manipülasyon Ağrının Kökenine İner”
Zeytincioğlu, Fasyal Manipülasyon yönteminin kronik, akut veya uzun süredir devam eden ağrılarda etkili olduğunu vurgulayarak, “Baş ağrısı, bel fıtığı, boyun ve sırt ağrıları gibi pek çok rahatsızlıkta hızlı ve kalıcı çözümler sunuyoruz. Ayrıca kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, nörolojik problemler, travma veya kırık sonrası oluşan ağrılarda da bu yöntemi başarıyla uyguluyoruz” diye konuştu.







