Teslimatlar blok ve tarihlere göre planlandı. Program kapsamında A1-A5 bloklarında yer alan 29 daire, hak sahiplerine verildi. Teslimlerin önümüzdeki günlerde belirlenen takvim doğrultusunda kademeli olarak devam edeceği öğrenildi.

Karaçulha Toki̇’de Anahtar Tesli̇mleri̇ Başladi
Karaçulha TOKİ Konutları; 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşurken, altyapı ve çevre düzenlemeleriyle birlikte modern bir yaşam alanı olarak inşa edildi. Anahtar teslimlerinin tamamlanmasının ardından taşınma işlemlerinin Şubat ayı başında başlaması bekleniyor.

Karaçulha Toki̇’de Anahtar Tesli̇mleri̇ Başladi (2)

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, projenin ilçenin konut ihtiyacına önemli katkı sağladığını belirterek, “Vatandaşlarımız güvenli, nitelikli ve planlı yaşam alanlarına kavuşuyor. Süreçte emeği geçen TOKİ başta olmak üzere tüm kurumlara teşekkür ediyor, konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kadir Sarıhan (2)