Fethiye Yunus Nadi İlkokulu’nda 2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne töreni düzenlendi. Öğrenciler, yıl boyunca gösterdikleri emeklerin karşılığı olan karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

Fethiye’de 106 okulda eğitim gören 31 bin 972 öğrenci, 2025-2026 eğitim öğretim yılını tamamlayarak yaz tatiline girdi. Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Yunus Nadi İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karneleri ve hediyelerini dağıttı. Kaymakam Akkaya, öğrencilerle sohbet ederek yaz tatili planlarını ve gelecek hedeflerini dinledi.

Yunus Nadi İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Akkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karneleriyle birlikte çeşitli hediyeler verdi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Akkaya, yaz tatilinde neler yapacaklarını ve geleceğe yönelik hedeflerini sordu. Çocuklara bol bol dinlenmelerini, kitap okumalarını ve tatili verimli geçirmelerini tavsiye eden Akkaya, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu'nda Karne Coşkusu (14)

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu'nda Karne Coşkusu (4)

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu'nda Karne Coşkusu (6)