Fethiye TV
SON DAKİKA
1 Dk Okuma
15 Eylül 2026 13:11 37 Okunma Güncelleme: 15.09.2026

SABAHIN SEKİZİ KORDONDA...!!!

YAZ "bacakları salladı, dostlar HAZAN mevsimi kendini hissettirmeye başladı ikinci kordonda çayımı yudumluyorum ikinci kordonda sabahın sekizinde! Sessiz bir ortam var Fethiyemizde. Bir hafta öncesine göre arabalar sıra sıra değil, TEKTÜK geçiyor sah

YAZ "bacakları salladı, dostlar HAZAN mevsimi kendini hissettirmeye başladı ikinci kordonda çayımı yudumluyorum ikinci kordonda sabahın sekizinde! Sessiz bir ortam var Fethiyemizde. Bir hafta öncesine göre arabalar sıra sıra değil, TEKTÜK geçiyor sahil yolunda... 5. çayımıda yudumluyorum bu arada... HAA SÖYLİYEYİM ÇAY ÇOK "BAHALANMIŞ...!!!
Bir arkadaşım geliyor uzaktan... Çok iyi bilirim kendisini... Doğuludur... ALAMANYA görmüştür kendisi... Bildim bileli her sabah 8 km yürür... Birgün olsun "sektirmez, bu alışkanlığını... SELAM dedi... oturdu karşıma... Oturur oturmazda siyasetten açtı lafı... "Uyuyamadım bütün gece... Bu adamlar YENİ partiyi seçime sokmayacaklar... Yargıtay karar vermiş... ismi bir diğer partiye benzediği için bu isimle seçime giremezsiniz diye "KART" göndermiş...!!! Yahu abi nereye gidiyoruz...! Ben vatan özlemi ile ALAMANYAYI terkedip ülkeme döndüm... Bunları yaşayacağıma ben orada KALSAYDIM" dedi...!!
Siz olsanız ya nasıl yanıt verirsiniz...?? Vermedim... ikimizde uzaklara doğru baktık... çayını bitirdi... Ben KALKIYORUM dedi o güzelim şivesi ile... Karagözlere doğru yoluna devam etti...!
Bu olumsuz sohbetten benimde canım sıkıldı... Kalktım...!! Kasaya "KAZIK" çayların parasını ödeyerek evime doğru yöneldim... Bu güzelim Güz gününde GÜLÜMSEMEK varken, BURUK duygularla giriverdim kapımdan içeri... VE BU SATIRLARI YAZIVERDİM...!!!