Seydikemer TV İmtiyaz Sahibi Murat Yalçın, Seydikemer TV Yazı İşleri Müdürü Sedat Ünal, Beşkaza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Onur Çadır ve Fethiye TV Sitesi Müdürü Esra Kapıcı, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Akdenizli, yeni yayın hayatına başlayan Seydikemer Gazetesi’nin ilk sayısını inceleyerek ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede yerel basının önemine dikkat çeken Akdenizli, Seydikemer Gazetesi’nin yayın hayatında başarılı olmasını temenni etti.
“SEYDİKEMER GAZETESİ’NE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”
Başkan Akdenizli yaptığı açıklamada, Seydikemer’in her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu vurguladı. Akdenizli, “Muğla’nın en genç ilçesi olan Seydikemer, her gün yeni işletmeler ve faaliyet alanlarıyla büyümeye devam ediyor. Seydikemer Gazetesi de ilçemizin Muğla’ya, Türkiye’ye ve dünyaya açılan yüzlerinden biri olacaktır. Basın, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde toplumun doğru bilgiyi almasını sağlayan önemli bir kurumdur. Bu anlamda Seydikemer Gazetesi’ne önemli görevler düşüyor” dedi.
“İLÇEMİZ SÜREKLİ BÜYÜYEN VE GELİŞEN BİR BÖLGE”

Seydikemer’in Muğla’nın yüz ölçümü en geniş ilçesi olduğunu hatırlatan Akdenizli, “İlçemiz sürekli büyüyen ve gelişen bir bölge. Seydikemer Gazetesi’nin ilçemizin güzelliklerini tüm dünyaya ulaştıracağına inanıyorum. Bu kurumda görev yapan herkes tecrübeli isimlerden oluşuyor. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.





