Belli aralıklarla ilçe genelindeki fırınlarda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Mühendisleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı, genel temizlik ve ekmek fiyatlarının kontrolünü yaptı.
Denetimlerde hijyen, gramaj ve işyeri ruhsat kontrolleri yapan ekipler, fırıncıları kurallara uyması ve sağlıklı üretim yapması konusunda uyardı. Kurallara uyan iş yeri sahiplerine teşekkür eden zabıta müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.
İlçe genelinde hizmet veren tüm fırınlarda ve pastanelerde yapılan denetimlerin periyodik aralıklarla sürdürüleceğini aktaran Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Ayat, "Belediye Başkanımız Önder Akdenizli beyin hassasiyetleri doğrultusunda, Seydikemer Belediyesi olarak halkımızın sağlığını ciddi şekilde önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketebilmesi için de denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde hijyen, gramaj ve personel temizliği gibi kurullara uymayan fırınlara gerekli uyarılarda ve işlemde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

Seydikemer Zabıta Ekiplerinden Fırın Ve Pastanelere Denetim
Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Seydikemer Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı.
Yorumlar
Trend Haberler
Fethiye’de Pazarcılar 28 Ocak’ta Sandığa Gidecek
Fethiye Ve Seydikemer'de Daltonlar Ve Casperlar Çetesi'ne Operasyon: 11 Gözaltı
Seydikemer’de Kamyonet Kazası: 19 Yaşındaki Genç Sürücü, Hayatını Kaybetti
Fethiye’de Gerçek Usule Geçen Esnafa, Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Karaçulha TOKİ’de Anahtar Teslimleri Başladı
Seydikemer’de Gençlik Merkezi, Yakup Otgöz Adını Taşıyacak