27 Şubat Perşembe günü vefatının 111.’nci yıldönümünde törenle anılacak ilk Türk hava şehidi tayyareci Fethi Bey’in anısına gösteri yapacak olan SOLOTÜRK prova uçuşunda heyecanla izlendi. Perşembe günü Şehit Fethi Bey Parkı’ndaki anıtı önünde saat:11.00’de başlayacak tören etkinlikleri kapsamında saat: 12.15’te saygı uçuşu yapacak olan SOLOTÜRK ilk provayı yaparken, Fethiye Körfezi üzerindeki gösterileri büyük heyecanla izlendi. SOLOTÜRK Şehit Fethi Bey Anıtı önünden geçerken alçalıp yükselmesi de büyük ilgi çekti. Bu arada SOLOTÜRK tırı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda konuşlanırken, tişörtten rozete, şapkadan kupaya kadar pek çok ürün satışa sunuldu.
Yetkililer bu satışlardan elde edilen gelirlerin şehit ve gazi personel ailelerine yardım eden ‘Kartal’ vakfına aktarıldığını ifade ettiler. Yetkililer, Fethiye’de hemen herkesi SOLOTÜRK’ün Perşembe günü yapacağı gösteriye de davet ettiler.
Solotürk’ün Provası Büyük Heyecanla İzlendi
Fethiye’ye ismini veren İlk Türk Hava Şehidimiz Tayyareci Fethi Bey’in Şehadetinin 111’inci yıldönümü törenleri öncesi Fethiye semalarında prova yapan SOLOTÜRK’ün gösterisi büyük coşku ve heyecanla izlendi.
Yorumlar
Trend Haberler
Fethiye 2. Etap Sahil Bandındaki İşletmelerin Geleceği Belirsiz
Seydikemer'de Siyanür Vakası TBMM Gündeminde
Fethiye’de Cherry Rüzgarı Esecek
Fethiye’de Minibüs Devrildi: 7 Kişi Hafif Yaralandı
Fethiye’de Geleneksel Noel Pazarı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Harun Sağır, Yayla Mahallelerinde Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor





