Eğitim bilimci ve akademisyen Özgür Bolat, Egebil Okulları Fethiye Kampüsü’nün organizasyonuyla Fethiye’de veliler ve eğitimcilerle bir araya geldi. Fethiye’deki Özer Olgun Kültür Merkezi salonunda düzenlenen “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” konulu seminer yoğun ilgi gördü.

Seminere Egebil Okulları yöneticileri, veliler ve çok sayıda eğitimci katıldı. Seminerde ebeveynlerin çocuk yetiştirirken dikkat etmesi gereken konular ele alınırken, bilinçli ve etkili ebeveynlik becerilerinin çocukların gelişimindeki kritik rolüne vurgu yapıldı.
Doç. Dr. Özgür Bolat, seminerde velilere çocuklarıyla ilişkilerinde sık yapılan hataları ve doğru bilinen yanlışları anlattı. Mutlu ve başarılı çocukların kendi gelişim süreçlerinin desteklenmesi gerektiğine değinen Bolat, ebeveynlerin hem kendilerini hem de çocuklarını daha iyi tanımalarının sağlıklı ilişkiler kurmada önemli olduğunu ifade etti.
“ÖĞRENMEYE HAZIR BİR KİTLE VARDI”
Seminer sonrası değerlendirmelerde bulunan Bolat, “Herkes çok heyecanlı ve ilgiliydi. Nasıl daha iyi bir ebeveyn olabilirim diye öğrenmeye hazır bir kitle vardı. Enerjisi yüksek bir seminer oldu. İnşallah sık sık velilerimizle bir araya geliriz. Genelde insanlar çocukları için daha iyi bir gelecek hazırlamak ve kendilerini geliştirmek istiyorlar. Seminerlerimizde daha mutlu çocuklar yetiştirmek için önemli adımlar atıyoruz” dedi.
“VELİLERİMİZİ BİLGİLENDİRME FIRSATI BULDUK”

Egebil Okulları Fethiye Kampüsü Kurum Müdürü Evrim Yıldırım ise seminerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Eğitimimiz çok iyi geçti ve yoğun bir katılım vardı. Bir eğitim kurumu olarak çocukların sadece akademik değil, aynı zamanda içsel ve psikolojik gelişimlerini de destekleyen bir anlayışla çalışıyoruz. Özgür hocamız bizi kırmadı ve velilerimizi önemli konularda bilgilendirme fırsatı bulduk” ifadelerini kullandı.








